21 octombrie 2011

Sah mat!

Prezent si viitor

Saptamana aceasta a fost bogata in evenimente care au facut pe multi dintre noi sa ne gandim de acum inainte la ce vom face si la ce am facut in trecut, unde am fost si unde vrem sa ajungem.


In prezent ne preocupa evenimentul nefericit produs de Serban Huidu, care ne aduce in atentie lipsa de educatie rutiera, lipsa de preocupare pentru cei din jurul nostru, lipsa vointei de a ne schimba din snobi in oameni. Nu spun ca Huidu e un snob, spun doar ca el a dat dovezi despre exintenta unora care strica prezentul unor oameni pentru binele lor. Insa acum nu e momentul sa aruncam cu pietre, nu e momentul sa spunem ca asta e rasplata pentru ce a facut el, e momentul sa invatam de la el sa nu facem ca el. E momentul sa facem din Romania un loc frumos, fiecare dintre contribuind cu ceva la aceasta actiune. 

Acest moment nefericit nu face decat sa ne trezeasca din ingnoranta si sa luam atitudine, nu sa ne certam cu ceilalti, ci doar in viata noastra sa nu existe doar "EU" si sa facem loc si pentru "NOI", "EI", "VOI". Acesta e prezentul care ne marcheaza un nou inceput, depinde doar de fiecare in parte. Sah mat, Huidu!

Tot din prezent , dar cu repercusiuni in viitor, este caderea unui dictator din Libia, care este asemanata cu cea a celui care a tinut din scurt Romania multi ani. 

Diferenta intre noi si ei o vor face ei!

Depinde de ei cum vor intelege libertatea castigata prin multa lupta, depinde de ei cum isi vor construi viitorul, astfel incat sa nu se ajunga in aceeasi situatie in anii ce vor urma. Acest moment este important pentru o natiune si este important ca sacrificiul facut sa nu fie irosit. Sah mat, Gaddafi!

Un eveniment care are o importanta majora pentru anul viitor este afiliarea Antenei3 la reteaua CNN. 

Aceasta afiliere are un singur scop si anume sa lanseze un atac feroce impotriva PDL la alegerile viitoare. Un simplu zvon care va fi pus de catre Antena3 pe ecrane va deveni stire de talie mondiala, efectul fiind devastator pentru cei vizati. Realitatea TV a pierdut foarte mult din cauza disputelor interne, implicatiile politice fiind evidente, insa in tot acest razboi s-a pierdut din vedere un jucator foarte important care a scos un as din maneca. Aceasta afiliere face din Antena3 un jucator foarte important printre televiziunile lumii, nu doar din Romania si impactul pe care il va avea asupra lumii politice locale, mediului de afaceri va fi foarte puternic. Spalarea rufelor locale va lua amploare mondiala si asta va pune semne de intrebare multor persoane care sunt puse pe inselaciune din zonele de influenta ale Romaniei. Sah mat, PDL si Traian BASESCU!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu